Dyskusje na temat działalności WTG, organizacji, planów, działań, spotkań, itd.
Odpowiedz

Kto to ***???

11 sie 2009, 21:14

admin: nazwisko wycięte

Witam Kto to *** ? Co indeksował Parafie ewag. Duszniki ???
odp......

Re: Kto to Andre Świtala???

12 sie 2009, 07:40

Które Duszniki ?

Re: Kto to Andre Świtala???

12 sie 2009, 08:30

Myślę, że chodzi o Duszniki Wielkopolskie.
Andre Świtała natomiast jest jedną z osób indeksujących na potrzeby Poznan Project.

Re: Kto to A.Świtala???

12 sie 2009, 08:33

Jacku, po pierwsze, nie wydaje Ci się, że tak postawione jest nieco niegrzeczne? Jak Ty byś się poczuł, gdybyś znalazł na jakimś forum pytanie "Kto to Jacek Szajkowski?". Myślę, że najstosowniejsze byłoby zadanie pytania koordynatorowi Poznan Project, czyli Łukaszowi. Jego mail znajduje się na stronie Poznań Project (dodam, że w kilku miejscach, więc nietrudno na niego trafić).
Moim zdaniem cały temat niebawem wyląduje w koszu.

12 sie 2009, 11:23

Też mnie "zniesmaczyło" tak postawione pytanie.Przypomina mi to niektóre niemiłe posty w innym Towarzystwie Genealogicznym.U nas zawsze jest grzecznie i niech tak pozostanie.

12 sie 2009, 11:56

jacek98764 napisał(a):Witam Kto to Andre Świtala ? Co indeksował Parafie ewag. Duszniki ???
odp......

Jacku drogi,

Wątek, w którym dziękujemy indeksatorom za ich trud w rozwój Projektu, już istnieje pod adresem viewtopic.php?p=12821#p12821
Nie ma zatem potrzeby otwierania nowego. Jeśli jednak po ostatnim odkryciu do tego stopnia nie posiadasz się z radości, że chcesz za nie podziękować Andre osobiście, koordynator Projektu jest właściwym adresatem Twojego pytania.
Odpowiedz