Witam,
do tak obszernie opisanego przez Wojtka przebiegu Rocznicowego Spotkania 2018 pozwolę sobie dorzucić kilka szczegółów gastronomicznych. Chodzi o to, że w formularzu do zapisów, który niebawem ukarze się w tym wątku trudno byłoby zmieścić opisy obiadowego menu na sobotę i na niedzielę. W związku z tym, podaję:
Sobota - obiad w restauracji hotelu "Ibis" w Gnieźnie
zestaw I - zupa ogórkowa, kotlet de Volaille, gotowane ziemniaki, surówka z białej kapusty,
zestaw II - rosół z makaronem, pieczeń wieprzowa w sosie, gotowane ziemniaki, buraczki.
Do każdej pozycji woda mineralna.
Niedziela - obiad w restauracji "Wrota Lednickie"
zestaw I - krem z pomidorów, pieczona pierś z kurczaka, gotowane młode ziemniaki, surówka z młodej kapusty,
zestaw II - chłodnik litewski, marynowana karkówka w ziołach z sosem, gotowane młode ziemniaki, buraczki.
Do każdego z zestawów soki i woda mineralna
Uprzejmie proszę, przed wypełnieniem formularza, o uważne przeczytanie co powyżej i podjęcie odpowiedzialnej decyzji
Uwaga
w każdym przypadku cena obiadu - 30,- zł