Dyskusje na temat działalności WTG, organizacji, planów, działań, spotkań, itd.
23 wrz 2024, 11:43
Dzień dobry
Może ktoś wyjaśnić o co chodzi w tym e-mailu?:
Szanowni Państwo,
ostatnio pisałem do Państwa w temacie witryny
http://www.wtg-gniazdo.org i kampanii Google Ads.
Mam do przekazania jeszcze kilka istotnych informacji, które mogą rzutować na Państwa decyzję w sprawie wdrożenia reklamy Google Ads, a w konsekwencji zwiększenia zysków z inwestycji.
Abym mógł je Państwu przedstawić, potrzebuję Państwa zgody na kontakt. Dlatego proszę o maila o treści ZGODA.
W razie braku zainteresowania moją ofertą, również prosiłbym o krótką wiadomość. Nie będę wtedy zabierał cennego czasu.
--------
Serdecznie Pozdrawiam
Ekspert ds. pozycjonowania
Kołodziej Filip
tel: 616166764
email:
filip.kolodziej@e-marketingpro.zagan.pl
23 wrz 2024, 12:01
Spam, zignorować
23 wrz 2024, 14:38
To dobra okazja by przypomnieć, że NIGDY nie publikujemy na forum żadnych adresów mailowych: ani swoich, ani cudzych! W przeciwnym razie narażamy siebie lub innych na otrzymywanie takiej korespondencji jak wyżej.
23 wrz 2024, 15:27
Mam nauczkę z widocznymi moimi mailami, bo wszystkie zostały zhakowane i były z nich rozsyłane spamy, co skutkowało blogowaniem ich przez wp. gdzie mam poczty. Dlatego też w niektórych wyszukiwarkach mam nieaktualny adres i niech tak pozostanie, bo nie raz mi się to zdarzyło.
Zamiast adresu powinna być ikonka, przez którą ktoś będzie mógł się skontaktować, tak jak to jest na forum.
23 wrz 2024, 15:40
To ciekawy punkt widzenia ,gdyż ja podaję zawsze maila i nawet numer telefonu .Po to są maile i po to są telefony . No jak mail będzie tajny i numer telefonu tajny to nikt z nikim się nie skontaktuje .
Wina jest zupełnie inna .
Po prostu Polacy nie używają serwerów poczty .
I tu leży wina .
Outlook Expres w 5 sekund sobie z tym radzi .
Kazdy spam ląduje w śmieciach a nawet tego nie widzę .
Jak rónież niepoważnych systemów operacyjnych -po prostu bubli typu Windows 10 czy 11 . Ja tych bubli nie używam .
Polecam Kabaret Moralnego Niepokoju RODO .
Przecież to komplety absurd . To jak się mają ludzie kontaktować ??
Mi ani na komórkę ani na maile żadne spamy nie przychodzą .
Gdyby tak rozumować to następnym krokiem to całkowita blokada konta mailowego
I git
Doradzam po prostu jakikolwiek kurs podstaw obsługi komputerów PC .
Ryszard Welka
Genealogii nie da się przez poważnego genealoga prowadzić na smartfonie .Od tego są komputery .
==================================
To ciekawe przypadki patologiczne ,żę fora genealogiczne odizolowane są od świata i są tajne .
Myślenie kategorią ,że wszyscy ludzie od jednego oceanu do drugiego oceanu są zalogowani na takich forach nadaje się do lekarza .
Genealodzy to najbardziej odizolowana od świata grupa ludzi .
Mania tajności widze przekracza wszelkie granice.
Ja codziennie słyszę to w rozmowach telefonicznych.
Nie dziwię się ,że wszystkie fora genealogiczne są martwe a szczególnie TG .
Oczywiście ci dziwni administratorzy nie wiedzą ,że wiekszość genealogów nie ma możliwośći logować się choćby ze względu na dane wrażliwe .
=============================================
Podstawą wymiany danych geneaalogicznych i współpracy genealogiczne jest rozmowa przez telefon albo spotkanie bilateralne .
Żadne strony forów ani żadne teksty listowe nie wchodzą w rachubę .
Nie da się współpracować genealogicznie listami .
Od tego są telefony . I my wszyscy tak współpracujemy .
Rozmowa telefoniczna .
Proste
Prognozuję ,że za rok wszystkie fora genealogiczne na wszystkich stronach TG będą kompletnie martwe .
Już tam nikt o genealogii nic nie napisze .
Jak ktoś chce podyskutować w tej sprawie na Facebooku Ryszard Welka i słuchaweczka telefoniczna