Dyskusje na temat działalności WTG, organizacji, planów, działań, spotkań, itd.
Odpowiedz

Forum dla osób obcojęzycznych

12 paź 2010, 18:05

Witam,

Wątek "Smutna refleksja" został przesunięty do forum zarezerwowanego dla członków WTG.
Dziękuję wszystkim osobom za udział w dyskusji oraz ciekawe spostrzeżenia i uwagi, które postaramy się omówić dokładniej wśród członków, Zarządu i administratorów forum.

Trwają obecnie prace nad wydzieleniem osobnego działu dla postów obcojęzycznych, nie tylko niemieckich, ale również angielskich czy francuskich. O postępach będziemy informować na bieżąco, rzecz wymaga niestety nieco czasu.

Forum dla osób obcojęzycznych

12 paź 2010, 18:06

Czyżby ta (Adminie, jak mam podkreslić nawrót tej paskudnej przypadlości? - jest juz małymi !) ,,puszka Pandory'' - zainicjowana przez DankęW okazała się być nieświeżą i zostala zutylizowana? ... eee ocenzurowana??? Zacząłem sie jąkać , jak w stanie wojennym! Przecież to była niewinna wymiana poglądów - bez d o p a l a c z y !Sądziłem, że mnie już nigdy nie dopadnie! Bo miałem z nią do czynienia przy organizacji 36 wystaw, ale to było przeszło ćwierć wieku temu, choć personalia cenzorki pamiętam po dziś dzień!
:oops:

Andrzej

admin: proszę o poprawnienie postu (pkt. 4 regulaminu)
Ostatnio edytowano 14 paź 2010, 17:43 przez sobieray, łącznie edytowano 6 razy

Re: Forum dla osób obcojęzycznych

13 paź 2010, 11:22

Jak zapewne już dało się zauważyć, został utworzony na forum nowy dział, zatytułowany "Discussions in English, Deutsch, Français etc.". Dla zachowania przejrzystości forum, wszystkie wątki obcojęzyczne będą od teraz tam właśnie umieszczane, a na stronie głównej oznaczane kolorem żółtym. Jeśli ktoś chciałby dodatkowo ograniczyć u siebie wyświetlanie tych wątków na stronie głównej, udostępniliśmy taką możliwość. Wystarczy w panelu użytkownika przejść do zakładki "Grupy użytkowników" i tam z drugiej listy wybrać "Tylko polskie tematy", a następnie potwierdzić chęć dołączenia, klikając "Wyślij".

Jednocześnie zachęcam naszych obcojęzycznych gości (być może czytających tę wiadomość) do zakładania nowych tematów we wspomnianym dziale. Mam nadzieję że dzięki tej drobnej zmianie, będziemy mogli jeszcze sprawniej służyć sobie wzajemną pomocą.

Pozdrawiam
Piotr

Re: Forum dla osób obcojęzycznych

13 paź 2010, 15:30

Przy okazji zmieniła się nieco treść punktu 3 Regulaminu Forum.
Odpowiedz