Tutaj prosimy umieszczać wszelkie prośby o lokalizację miejscowości, parafii, USC, prośby o odszukanie dokumentów w archiwach, znaczenie nazwisk itp.
08 sty 2016, 09:41
Witam,
Czy ktoś ma może jakiś kontakt do USC Września? Najlepiej @. Potrzebuję złożyć wniosek o odpis aktu zgonu Pradziadka, ale od 19 lat mieszkam w Warszawie, a na stronie znajduje tylko kontakt do Urzędu Miasta.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
08 sty 2016, 10:44
Isca napisał(a):Witam,
Czy ktoś ma może jakiś kontakt do USC Września? Najlepiej @. Potrzebuję złożyć wniosek o odpis aktu zgonu Pradziadka, ale od 19 lat mieszkam w Warszawie, a na stronie znajduje tylko kontakt do Urzędu Miasta.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Witam,
Wystarczy, że wyślesz wniosek na maila ogólnego do UMiG we Wrześni, ponieważ pisma wpływające są rejestrowane w kancelarii ogólnej. Formularze wniosków znajdziesz na stronie
www.wrzesnia.plwrzesnia@wrzesnia.plPozdrawiam,
Jarek
10 sty 2016, 10:15
3 stycznia wysłałam wiadomość przez formularz kontaktowy z informacją, że mam formularz i pytaniem jakie dokumenty będą im potrzebne oraz gdzie mam wpłacić 33PLN za odpis i czy mogę załatwić to online. Na razie cisza. Jakiś czas temu załatwiałam podobną rzecz na Dolnym Śląsku i odpowiedzi otrzymywałam w ciągu 24h. Dlatego sądziłam, że może USC ma jakiś osobny adres.
11 sty 2016, 08:34
odpowiedzą

ja dostałem po 2 tygodniach