Szukam inf. genealogicznych o mojej rodzinie. Zajmuję się genealogią rodzinną. Składam nasze Drzewo Genealogiczne - rodz. Turek w całość. Uzupełniam moją wiedzę genealogiczną, album rodzinny w zdjęcia lub ich skany oraz w miarę moich możliwości zbieram dokumenty dotyczące rodziny lub skany tychże dokumentów. Interesuję się również innymi nazwiskami związanymi z naszą rodziną jak :
= Turek, Puławscy, Sobocińscy, Bednarczyk, Okoniewscy, Sendlewscy, Gładcy, Szemrykowie, Piekutowie, Nowotko z miejscowości : Pniewo, Lutobrok, Zatory, Pułtusk, Złotów, Runowo Kraj., Wałdowo oraz woj. mazowieckiego, zach. - pom., oraz kuj. - pom.
= Nowak, Burzyńscy, Kałas, Guse, Pankanin, Wojciechowscy z Więcborka, Sępólna Kraj. oraz woj. kuj. - pom.
Bardzo się cieszę, gdy otrzymuję jakieś "ciekawostki" do drzewa, zdjęcia czy dokumenty związane z moją rodziną. Jeżeli ktoś chciałby pomóc mi w poszukiwaniach genealogicznych lub coś podpowiedzieć to bardzo proszę : mój kontakt emailowy w spr. genealogicznych = januszturek10@wp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam Janusz Turek.
|