Poszukiwanie informacji o przodkach, ogłoszenia
21 lis 2015, 13:30
Szukam osób mjących w swoim drzewie gen. lub posiadających jakiekolwiek informację na temat:
1. Walentyny Sulkowskiej (z domu Wierzchowiecka, ur we Wrąbczynie - gmina Zagórów, w 1880 r.) i jej męża Andrzeja (zamieszkali w Szetlewku - gmina Zagórów).
2. Marianny Krukowskiej (z domu Wierzchowiecka) i jej męża Jana Krukowskiego. Marianna pochodzi z Wrąbczyna (gmina Zagórów), nie wiem gdzie zamieszkała po ślubie. Siostra Walentyny Sulkowskiej.
3. Urszuli Wierzchowieckiej - ur w 1882 r. we Wrąbczynie, siostra w/w.
Pozdrawiam serdecznie,
Paulina
21 lis 2015, 20:33
01-04-1906 Zmarła w Szetlewku Władysława Sulkowska córka Andrzeja i Walentyny (4 miesiące mająca)
moge wysłac zdjecie aktu.
W drzewie posiadam Kazimierza (Sujkowski,Sulkowski)zmarł miedzy 1939-1945 mial brata Stefana zmarł około 1960 zona Rozyna zd Socha mieszkali w Mariantów(około 5km od Szetlewka)
Mariusz
22 lis 2015, 11:38
Mam kilka osób z Szetlewka o nazwisku Sulkowski ale póki co nie umiem ich połączyć ze wspomnianymi Andrzejem i Walentyną. Być może Kazimierz i Stefan to dzieci któregoś z Sulkowskich których mam wypisanych albo to zupełnie inna odnoga
Jeżeli interesują pana osoby o tym nazwisku z Szetlewka to mogę podać.
Pozdrawiam,
Paulina
01 lut 2016, 13:27
śmiechowski napisał(a):01-04-1906 Zmarła w Szetlewku Władysława Sulkowska córka Andrzeja i Walentyny (4 miesiące mająca)
moge wysłac zdjecie aktu.
W drzewie posiadam Kazimierza (Sujkowski,Sulkowski)zmarł miedzy 1939-1945 mial brata Stefana zmarł około 1960 zona Rozyna zd Socha mieszkali w Mariantów(około 5km od Szetlewka)
Mariusz
Witam,
Skąd akt urodzenia Władysławy Sulkowikiej? Z AP konin? I czy szukał Pan w parafii Trąbczyn czy Rzgów?