Poszukiwanie informacji o przodkach, ogłoszenia
Odpowiedz

Andrzej i Walentyna Sulkowscy - Szetlewek - gmina Zagórów

21 lis 2015, 13:30

Szukam osób mjących w swoim drzewie gen. lub posiadających jakiekolwiek informację na temat:

1. Walentyny Sulkowskiej (z domu Wierzchowiecka, ur we Wrąbczynie - gmina Zagórów, w 1880 r.) i jej męża Andrzeja (zamieszkali w Szetlewku - gmina Zagórów).

2. Marianny Krukowskiej (z domu Wierzchowiecka) i jej męża Jana Krukowskiego. Marianna pochodzi z Wrąbczyna (gmina Zagórów), nie wiem gdzie zamieszkała po ślubie. Siostra Walentyny Sulkowskiej.

3. Urszuli Wierzchowieckiej - ur w 1882 r. we Wrąbczynie, siostra w/w.

Pozdrawiam serdecznie,
Paulina

Re: Andrzej i Walentyna Sulkowscy - Szetlewek - gmina Zagóró

21 lis 2015, 20:33

01-04-1906 Zmarła w Szetlewku Władysława Sulkowska córka Andrzeja i Walentyny (4 miesiące mająca) :wink:
moge wysłac zdjecie aktu.
W drzewie posiadam Kazimierza (Sujkowski,Sulkowski)zmarł miedzy 1939-1945 mial brata Stefana zmarł około 1960 zona Rozyna zd Socha mieszkali w Mariantów(około 5km od Szetlewka)
Mariusz

22 lis 2015, 11:38

Mam kilka osób z Szetlewka o nazwisku Sulkowski ale póki co nie umiem ich połączyć ze wspomnianymi Andrzejem i Walentyną. Być może Kazimierz i Stefan to dzieci któregoś z Sulkowskich których mam wypisanych albo to zupełnie inna odnoga :)

Jeżeli interesują pana osoby o tym nazwisku z Szetlewka to mogę podać.

Pozdrawiam,
Paulina

01 lut 2016, 13:27

śmiechowski napisał(a):01-04-1906 Zmarła w Szetlewku Władysława Sulkowska córka Andrzeja i Walentyny (4 miesiące mająca) :wink:
moge wysłac zdjecie aktu.
W drzewie posiadam Kazimierza (Sujkowski,Sulkowski)zmarł miedzy 1939-1945 mial brata Stefana zmarł około 1960 zona Rozyna zd Socha mieszkali w Mariantów(około 5km od Szetlewka)
Mariusz

Witam,

Skąd akt urodzenia Władysławy Sulkowikiej? Z AP konin? I czy szukał Pan w parafii Trąbczyn czy Rzgów?
Odpowiedz