Dzień dobry Państwu!
Zwracam się do Wszystkich Państwa, o pomoc w poszukiwaniu moich PRZODKÓW z rodziny MICHAŁA ANDRZEJEWSKIEGO. Mój Dziadek Michał Andrzejewski urodził się w miejscowości Kąty, gmina Osieczna, powiat leszczyński, w dniu 07 września 1887 roku, zmarł w dniu 15 grudnia 1963 roku w miejscowości Śmigiel woj. wielkopolskie (do dnia dzisiejszego nie posiadam żadnych informacji dotyczących rodziców (przodków)dziadka Michała Andrzejewskiego). Natomiast aktualizuję dane dotyczące dzieci Michała Andrzejewskiego, gdyż znam dane adresowe.
Zwiazek małżeński zawarł z moją Babcią Katarzyną Andrzejewską z domu Lis (zmarła prawdopodobnie w Lesznie Wlkp. dnia 01 pażdziernika 1986 roku). Jak narazie nie posiadam bliższych danych dotyczących RODZICÓW mojej Babci oraz daty ślubu.
Poszukuję wszelkich dokumentów, informacji dotyczących moich przodków. Zwracam się również z zapytaniem, o adres Parafii Kościoła Katolickiego obejmującego swoim terytorium miejscowość Kąty, w której mogą być przechowywane dokumenty z chrztu mojego Dziadka.
Wiem, że proszę o informację, które mogą być trudne do uzyskania, ale każda chociaż najdrobniejsza notatka lub informacja może pomóc mi w budowie drzewa genealogicznego mojej rodziny.
Proszę o wyrozumiałość. Z poważaniem
Marek Andrzejewski
(pozwoliłem sobie dopisać dodatkowo parę zdań.)
Ze względów bezpieczeństwa, usunęłam dane adresowe - mod. Asia
Ostatnio edytowano 05 lut 2016, 09:05 przez
maro1950, łącznie edytowano 1 raz