Poszukiwanie informacji o przodkach, ogłoszenia
25 paź 2012, 16:14
Witam
Drodzy forumowicze na chwilę obecną poszukuję grobów w KOBYLINIE
1. Katarzyny Klejewskiej 1889-1980 (+,-)jeden rok
2. Stanisław Klejewski -mąż Katarzyny
z informacji jakie posiadam to wiem, że mieszkali w Kobylinie i zostali tam pochowani. Jeśli ktoś może zlokalizować grób i spisać dane ,będę serdecznie wdzięczny.
Pozdrawiam Wojtek
25 paź 2012, 20:49
Wojtku
Będę na cmentarzach w Koźminie, Wyganowie. Mogę wstąpić i do Kobylina ale nie jestem w stanie na dzień dzisiejszy powiedzieć w jakim terminie.
Jeżeli cierpliwie poczekasz a nikt wcześniej nie zlokalizuje grobów to chętnie pomogę. Proszę tylko o cierpliwość a będę miała w pamięci.
Szkoda, że wcześniej nie napisałeś bo w ubiegłym miesiącu byłam w okolicach Kobylina.
Jola
25 paź 2012, 20:54
wojtek f napisał(a):Witam
Drodzy forumowicze na chwilę obecną poszukuję grobów w KOBYLINIE
1. Katarzyny Klejewskiej 1889-1980 (+,-)jeden rok
2. Stanisław Klejewski -mąż Katarzyny
Pozdrawiam Wojtek
Nie mogę pomóc w poszukiwaniu grobu ale mam pytanie: czy ta para miała syna Leona?
Danka
27 paź 2012, 09:45
Jolu i Danusia
Bardzo dziękuję za pomoc w odszukaniu grobu,właśnie w wczoraj dostałem dane z innego źródła od kolegi Zbyszka z Kobylina !- Bardzo Dziękuję !
Stanisław Klejewski 1888-1960
Katarzyna Klejewska 1888-1979
"Nie mogę pomóc w poszukiwaniu grobu ale mam pytanie: czy ta para miała syna Leona?
Danka"
Danusia-już mnie zaciekawiło Twoje pytanie ,w sprawie Leona Klejewskiego.
Stanisław i Katarzyna Klejewscy mieli synów:
Jana ur 1920,Stanisława ur w marcu 1921 ,Leona,Stefana
Jeśli ja w czymś mogę pomóc to proszę pytać ,dodam tylko że o Leonie są jakieś wiadomości z czasów 2 wojny światowej....
Pozdrawiam Wojtek
27 paź 2012, 19:13
Danusia-już mnie zaciekawiło Twoje pytanie ,w sprawie Leona Klejewskiego.
Stanisław i Katarzyna Klejewscy mieli synów:
Jana ur 1920,Stanisława ur w marcu 1921 ,Leona,Stefana
Wojtku.
Już spieszę z wyjaśnieniem.
Jako dziecko byłam na wakacjach w rejonie Jeleniej Góry u Leona i Ireny Klejewskich.
Jeśli dopuszczasz taką możliwość, że to TEN Leon Klejewski to byłabym wdzięczna za informacje czy Pani Irena żyje.
Jeśli potwierdzisz to przejdziemy na PW bo to temat moło związany z genealogią.
Pozdrawiam
Danka
27 paź 2012, 19:23
Danusia
Pisałem kiedyś z kolegą z Kobylina i on opowiadał że jego ciotka znała Leona Klejewskiego jeszcze z czasów okupacji .
Teraz nie wiem czy na pewno rozmawiamy o tej samej osobie? Ja natomiast postaram się dowiedzieć więcej o nim. Do usłyszenia -Wojtek
01 lis 2012, 18:04
Wojtku.
Proszę, przeczytaj wiadomość na PW
Danka