wojciech napisał(a):
Witam!
Odpowiedź dla BTK 47 - boles.
Należy rozgraniczyc dwie rzeczy. Forum WTG i członkowstwo w WTG. Każda osoba zalogowana na forum dyskusyjnym nie musi byc członkiem WTG Gniazdo. Każda z zalogowanych osób ma prawo pisac posty, komentarze , a niedługo artykuły. Mało tego . Jeżeli chce to może uczestniczyc w tworzeniu strony i forum. Jest tylko jeden warunek. Zasosowac sie do regulaminu , Który jest prosty i zrozumiały.
Pozdrawiam
Wojtek
No cóż - sądziłem, że wyrażam się precyzyjnie. Tymczasem - jak widać - chyba się nie udało.
Rozgraniczenie
członkostwa na forum i członkostwa w WTG jest sprawą oczywistą. Oprócz WTG piszę jeszcze na kilkunastu forach, z zakresu prawa pracy, prawa o ruchu drogowym, leśnictwie i historii leśnictwa i kilku innych tematach jeszcze.
Zakładka pt. GENEALOGIA w "ulubione" w moim przypadku składa się z kilku głównych folderów, i dodatkowo ok. 30 linków do poszczególnych stron.
W wielu z wymienionych oprócz zalogowania się na forum jestem także zalogowany jako użytkownik, po to aby móc zrobić coś pożytecznego dla innych, aby wykorzystać swoją wiedzę i doświadczenie.
W zasadzie unikam anonimowości, tzn. np. nie wpisuję się pod różnego rodzaju artykułami politycznymi, gdzie zazwyczaj poziom tych wpisów jest żenujący, żeby nie użyć mocniejszych określeń.
Uważam, że stać mnie na wyraźne wygłaszanie opinii i poglądów, a tych, których to zainteresuje nie pozbawić możliwości zapoznania się z informacjami o mnie, zazwyczaj zawartymi w "profil "- u.
Stąd dywagacje w poprzednim wpisie, będące niejako wątpliwościami, a może opinią, co do wyrażenia której mam prawo.
Myślę, że dobrze wiem co robię.