casey napisał(a):
Etnologia w Poznaniu to kierunek który kończyłam, stąd moje pytanie o promotora, ale odpowiedzi brak. Czy to jakiś problem?
Nie, skądże, nie zauważyłam go wyżej, przepraszam - promotorem jest prof. J. Schmidt. Mam nadzieję nie przynieść nikomu wstydu, zwłaszcza mojemu promotorowi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Krystyna z Kujaw napisał(a):
To kwestia stylu, nic więcej.
Jagodzie mały, serdeczny szczypek nie zaszkodzi. Takie coś się zapamięta
Oczywiście że nie zaszkodzi. Tytuł, jak wiadomo, dopracować zawsze można, zwłaszcza, że praca jeszcze nie została ukończona. Nie uważam, by mój tytuł był jakiś szczególnych lotów, ale na nic bardziej "lotnego" i jednocześnie tak zwięzłego na razie nie udało mi się wpaść. Ma Pani jakieś sugestie?
Chrystian Orpel napisał(a):
Nie wiem, czy Pani umie po francusku ... Na wszelki przypadek, oto tytuł francuskiej zbiorowej książki o tej tematyce:
Bardzo serdecznie dziękuję za podesłane tytuły, lecz niestety,
je ne parle pas français.Spróbuję poszukać jednak angielskich opracowań tych tytułów, może mi się poszczęści.
Krystyna z Kujaw napisał(a):
Magistrantka poszukuje chętnych z Poznania i okolic, jak napisała.
Jeśli chodzi o zasięg badań do Poznania i okolic, to z mojej strony wyłącznie kwestia dostępności komunikacyjnej, nie kryterium pracy (jako, że najlepiej rozmawia się jednak twarzą w twarz), co może faktycznie powinnam wyszczególnić w pierwszym poście, mój błąd. Jeżeli ktoś miałby ochotę pomóc i jest spoza okolic stolicy Wielkopolski, rozmowę mogłabym również przeprowadzić przez Skype.